Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Transilana Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fire pentru tricotat manual
199 lei
Brand
Merino Clasic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firele Transilana din colectiile “Clasic” si “Fantezie” sunt produse premium, usoare si voluminoase, realizate din 100% lana merinos, la prima utilizare. Produsele sunt concepute pentru tricotare si crosetare, intr-un fir sau mai multe, in functie de proiectul de lucru. Oricare ar fi acesta, creatiile realizate vor reflecta calitatea firelor, si a materialului natural din care acestea sunt facute: fine si sofisticate, placute la atingere si in culori mereu proaspete, uniforme si rezistente la purtari si spalari repetate.

Lana este atent selectionata de la oi din rasa merinos, are origine europeana si reprezinta, de la inceputurile civilizatiei, cel mai eficient material pentru protectia corpului uman, pentru care stiinta de astazi inca nu are alternativa sintetica. Lana este regenerabila, biodegradabila, un ideal material izolator pentru toate anotimpurile, are cea mai mare capacitate de absorbtie a apei, asigurand astfel respirabilitate si reducerea mirosurilor cauzate de transpiratie, este rezistenta si elastica.

Transilana accepta provocarea consumatorului responsabil si asigura trasabilitate de la intrarea materiei prime pana la vanzarea fiecarui ghem, pentru transparenta si suport informativ fara compromis. Cei peste 80 de ani de productie neintrerupta sunt dovada determinarii cu care ne aparam valorile: respectarea mediului inconjurator, responsabilitate sociala, conformitate cu standardele ecologice europene.

Colectiile propun o abundenta de culori delicate si vibrante pentru a crea satisfactie si emotie celor care iubesc lucrul manual:

• Colectia Merino Clasic: fire in culori uni.

• Colectia Merino Fantezie: fire mélange, mouline (coduri de identificare C si M); fire cu efect de culoare (cod de identificare N) si fire cu efect metalic (cod de identificare S).

Lista de preturi:

• 19,90 RON/buc pentru colectia Merino Clasic;
• 22,90 RON/buc pentru colectia Merino Fantezie, codurile C si M;
• 27,90 RON/buc pentru colectia Merino Fantezie, codurile N si S.

Produs fabricat in Romania.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura